VIP-dag

Voor ambitieuze ondernemers en bedrijven die voor de beste begeleiding gaan bij het bepalen van hun community of groei strategie.VIP-dag

Wilma Tuk

Ik zou anderen zeker aanraden om met Maartje te werken. De structuur van de VIP-dag vond ik heel fijn, inclusief het huiswerk wat we vooraf kregen. Daardoor kun je tijdens de VIP-dag snel schakelen. Die één op één aandacht is super. Echt gericht op mijn business en mijn business case. Mijn strategie en kernboodschap staan nu. Heel fijn. Maartje denkt snel, out of the box en leeft zich goed in. Aanrader!

Nadia Penners

Mijn eerste kennismaking met Maartje was tijdens de contentdag met dank aan het STAP budget. Vol inspiratie én met content voor een hele maand ging ik de deur uit. Ik wist toen al dat als iemand mij kon helpen met het opzetten van mijn community én het nastreven van mijn missie, een beter imago en welzijn van ezels, dat Maartje dat was. De keuze voor een VIP dag was dan ook vanzelfsprekend om mij te helpen met het strategisch opzetten van een community. Op een manier waarop ik mijn doelgroep enorm kan helpen, uiteraard ook veel ezels kan helpen maar zonder mezelf tien keer voorbij te lopen. Oké af en toe was een strenge blik nodig om wat drempels en onzekerheden te overwinnen. En dat is gelukt! Het was het allemaal dubbel en dwars waard. Deze leerzame, maar zeker ook gezellige dag, kon ik afsluiten met een kant en klaar plan. Niet voor een maand maar voor een heel jaar. Ik weet exact wat ik nu moet doen om er een succes van te maken en heb een duidelijk overzicht van alle actieplannen inclusief tijdsplanning. Als jullie over een paar weken een waanzinnige ezel community voorbij zien komen dan is dat gelukt dankzij Maartje en mijn inzet op haar waardevolle lessen en adviezen in de praktijk te brengen. En mocht je net als mij een ietsiepietsie bevoordeeld zijn door die mooie stoere foto’s op de socials, ook achter die foto’s schuilt een prachtig mens!