Dé Online Community Academy

De Online Community Academy is een compleet stappenplan voor de (startende) kennisondernemer of coach die op een sympathieke en authentieke manier meer leuke klanten willen aantrekken vanuit verbinding.

Met wekelijkse opdrachten en lessen leer je om in 13 weken een succesvolle online fanbase op te bouwen en te verkopen vanuit verbinding. Inclusief 2 Q&A calls per maand en een online community waar je je vragen kunt stellen.

De volgende lichting start op maandag 3 april 2023.

Kees Filius, Community Manager | Digital Marketer at PPT Solutions

“Inspirerend en geweldig! Samenwerken met Maartje is goed voor iedere ondernemer - met een community of die er één wil beginnen. Een week later hebben we een aantal dingen al gelijk aangepakt. Met de strategie, content planning, vindbaarheid en andere tips. Wat het heeft opgeleverd is een stijging in activiteit, een actieve community, 1000+ cursisten en nog veel harder groeien.”

Harm van Wijk, Beleggen.com

“De community Mijn.beleggen.com gaat als een trein ! Van circa 70 bezoekers naar meer dan 700 bezoekers per dag en bijna de helft van Google via search...47.093 bezoekers per jaar...and counting!! Totaal aantal berichten 28.211 · Totaal aantal onderwerpen 5523 · Totaal aantal leden 18.481 :-D Duizenden mensen zijn inmiddels klant geworden, dus de investering heb ik ruimschoots terugverdiend. Bedankt Maartje! Voor het meedenken met de strategie, het plan en je professionele begeleiding. Heel waardevol!”

Linda van Aalten, External Communications Consultant @ Facebook Benelux

“Ik kan iedereen aanraden om met Maartje te werken omdat ze dé expert is op het gebied van het versterken van je community, prettig om mee te werken is en een aanstekelijk enthousiasme heeft."